17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / CSM Craiova a promovat oficial în SuperLiga feminină

Tenis de masă / CSM Craiova a promovat oficial în SuperLiga feminină

În perioada 16-17 aprilie au avut loc semifinalele Diviziei A feminin de promovare în SuperLigă, iar sportivele de la CSM au impresionat de-a dreptul. Elevele lui Cătălin Georgescu au obţinut două victorii convingătoare cu CSTA Bucureşti, ambele cu 3-0, iar din sezonul următor vor evolua în SuperLigă, alături de echipele importante ale României.

În cealaltă semifinală, Slatina a dispus cu un dublu 3-1 de Iaşi. Astfel, CSM Craiova şi CSM Slatina vor disputa finala Diviziei A în luna iunie, dar rezultatul final nu va influenţa în niciun mod promovarea celor două formaţii.

CSM Craiova: Oana Anghelescu, Daniela Bărzoi, Luiza Popescu, Andreea Bucur, Roxana Nedelcu, Larisa Malea.

Reamintim că CSM Craiova a încheiat pe primul loc în Divizia A la finalul campionatului regular, iar împerecherea pentru semifinale s-a făcut cu locul al 4-lea, în speţă CSTA Bucureşti.

„Cătălin Georgescu: Mă mândresc cu fetele mele“

Antrenorul sportivelor craiovene, Cătălin Georgescu, s-a arătat mândru de fetele sale, dar şi de rezultatele obţinute.Totodată, acesta vede ca pe o provocare participarea în SuperLigă din sezonul viitor, unde echipa sa are un obiectiv clar.

„În mod normal, mă aşteptam să câştigăm această dublă şi să promovăm, pentru că fetele mele sunt bine pregătite şi au valoare. Am avut obiectiv clar, şi anume promovarea, iar fetele au fost extrem de hotărâte şi montate.

Pentru mine va fi o provocare SuperLiga, pentru că este pentru prima dată când ajung acolo cu o echipă de seniori. Şi ţin să menţionez că cele trei sportive care au participat la aceste meciuri, Anghelescu, Bărzoi şi Popescu, au fost crescute de mine, în cadrul clubului CSS Craiova juniori. Mă mândresc cu fetele mele, cu faptul că ele continuă activitatea alături de mine şi la seniori. Este un alt nivel în SuperLigă, cu siguranţă vor fi meciuri extrem de grele. Ca şi un obiectiv principal, CSM Craiova îşi propune menţinerea în campionat, dar, în funcţie de cum evoluează lucrurile în tur, vedem dacă putem trage pentru play-off“, a spus Cătălin Georgescu, antrenor CSM Craiova.

Citeşte şi: Tenis de masă / CSU Craiova, cu un pas în SuperLigă după ce a spulberat-o pe ACTT

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS