16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep debutează astăzi la Miami Open cu Garcia. Vezi ora de start!

Simona Halep debutează astăzi la Miami Open cu Garcia. Vezi ora de start!

Simona Halep revine pe teren după o pauză de câteva săptămâni, locul 3 WTA urmând să o întâlnească în turul doi de la Miami pe Caroline Garcia. Organizatorii au anunțat progamul zilei de joi, precum și ora de start a meciului jucătoarei noastre.

Astfel, Halep vs Garcia va fi meciul al patrulea de la Court 1 și nu va începe mai devreme de ora 23:00, ora României. Partida va fi transmisă pe Digisport 2.

Ziua de tenis de pe această arenă va începe la ora locală 11:00 (17:00 în România), iar înainte de duelul Simonei cu Caroline vor avea loc partidele Rogers vs Svitolina, Kerber vs Zarazua și Pironkova vs Sabalenka.

Caroline Garcia (51 WTA) s-a duelat de șapte ori la simplu cu Simona Halep, iar sportiva noastră conduce cu 6-1. Una dintre întâlniri a avut loc la FedCup, în semifinalele ediției din 2019.

România are doar două reprezentante în turul secund al turneului de la Miami: Simona Halep (3 WTA şi favorită 3 – o va întâlni pe Caroline Garcia) și Sorana Cîrstea (66 WTA – se va duela cu Anett Kontaveit).

Citeşte şi: Nici Begu, nici Buzărnescu. Româncele, fără replică în primul tur de la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS