17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAm muncit, dar nu am izbândit! SCMU Craiova a cedat în partida cu Dinamo

Am muncit, dar nu am izbândit! SCMU Craiova a cedat în partida cu Dinamo

SCMU Craiova nu a reuşit să obţină niciun punct din partida cu Dinamo, disputată vineri după masă, la Bucureşti, din cadrul unui turneu din Divizia A1. Voleibaliştii lui Pascu au cedat cu 1-3 (19-25, 20-25, 25-17, 20-25) întâlnirea cu puternica formaţie din capitală, iar acum lupta la locurile de play-off devine din ce în ce mai acerbă.

Formaţia bucureşteană a fost la conducerea jocului în primele două seturi, pe care şi le-a adjudecat la 19 şi la 20. În actul al treilea oltenii s-au ambiţionat, şi-au impus ritmul de joc şi au punctat chiar şi pe tabelă (25-17). În actul al patrulea, alb-albaştrii nu au mai reuşit să le facă faţă adversarilor, care au luat conducerea de la primul punct până la final. S-a încheiat 25-20, iar Dinamo a urcat pe locul patru, la egalitate cu SCMU Craiova (35 puncte).

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Diaconescu (L), Teleleu, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu.

Pentru Craiova va urma partida cu Unirea Dej, de mâine. Jocul este programat la ora 14.00, iar pentru a continua să spere la locurile de play-off, oltenii au mare nevoie de o victorie de trei puncte.

Citeşte şi: Craiova, alături de Ana-Maria Popescu! Pavel Badea, încurajări înainte de Olimpiadă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS