12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova, alături de Ana-Maria Popescu! Pavel Badea, încurajări înainte de Olimpiadă

Craiova, alături de Ana-Maria Popescu! Pavel Badea, încurajări înainte de Olimpiadă

-

Ana-Maria Popescu se află în aceste zile la Craiova, într-un cantonament premergător Cupei Mondiale. Scrimera va porni zilele următoare spre Rusia, mai exact spre Kazan, unde se va desfăşura etapa competiţională restantă. Sportiva noastră nu are un obiectiv impus la Cupa Mondială, dar îşi doreşte să îşi crească nivelul şi să se menţină într-o formă bună înainte de Olimpiadă.

La antrenamentul de joi, din sala de sport a liceului „Petrache Trişcu“, din Craiova, alături de Ana-Maria a fost vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrimă şi, totodată, director al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea. Acesta i-a oferit un buchet de flori, un tricou al Universităţii Craiova cu numele ei inscripţionat pe spate şi i-a urat să se întoarcă acasă cu aurul olimpic.

De asemenea, Ana-Maria a mărturisit că o medalie la Olimpiada de la Tokyo va fi o încununare a muncii depuse de ea în ultima perioadă. Totodată, aceasta îşi doreşte ca anul 2021 să fie benefic atât pentru ea, cât şi pentru Universitatea Craiova.

Vezi video cu declaraţiile Anei-Maria şi ale lui Pavel Badea!

Citeşte şi: Marius Copil face furori la Sankt Petersburg! Românul va juca în semifinale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:59

Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul...

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc luni, de...

ȘTIRI GdS