15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Cozmin Gușă, reales în funcția de președinte al FRJ

Judo / Cozmin Gușă, reales în funcția de președinte al FRJ

Cozmin Guşă, care conduce Federaţia Română de Judo din 2017, a fost reales, miercuri seară, în funcţia de preşedinte pentru un nou mandat de patru ani, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurate la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov.

Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce contracandidatul său George Teşeleanu a primit 70 de voturi.

Cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, Marian Paul Augustin, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Cozmin Guşă.

„Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam, a contat mult şi părerea lui Marius Vizer. Regret doar agitaţia inutilă a unor colegi/prieteni care ne-a creat nişte mici probleme de imagine. În rest, sper să facem mai multe decât la primul mandat“, a spus Gușă, pentru Agerpres.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.

Bercean, Bădulescu, Morar, Cosmescu și Barna, vicepreședinți ai FRJ

Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Judo i-au ales în funcţiile de vicepreşedinţi pe Florin Bercean, Aurelian Bădulescu, Emil Morar, Ioan Cosmescu şi Lucian Barna, echipa propusă de actualul preşedinte.

Pentru cele 5 posturi de vicepreşedinţi au candidat şi Alexandru Chirilă, Laurenţiu Traian Jurcă, Alina Dumitru Sămărghiţan şi Gicu Vasilan, care nu au obţinut însă voturile necesare.

Membrii Comitetului Director aleşi în cadrul Adunării Generale de miercuri seara sunt: Cristian Pintrijel, Marian Halas, Iulian Surlă şi Adrian Moldoveanu.

După efectuarea votului, membrii Comitetului Director i-au reales pe Gheorghe Savu în funcţia de secretar general al federaţiei, pe Victor Bălăşoiu, şef al arbitrilor, şi pe Emil Rabolu, şef al colegiului antrenorilor.

Citește și: Scrimă / Ana-Maria Popescu, din nou campioană națională la spadă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS