10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Florea a rămas la conducerea Federaţiei Române de Scrimă

Marius Florea a rămas la conducerea Federaţiei Române de Scrimă

Preşedintele în exerciţiu Marius Florea a câştigat, marţi, un nou mandat la conducerea Federaţiei Române de Scrimă la alegerile din cadrul Adunării Generale a FRS desfăşurate la Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti.

Cele cinci posturi de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Scrimă, pentru care şi-au depus dosarele şapte candidaţi, au fost câştigate de Oana Ionescu, Pavel Badea, Valentin Niţă, Ciprian Porumb şi Gabriela Dinţică.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri au participat 61 de membri afiliaţi ai federaţiei.

Fost arbitru în proba de sabie şi secretar general al FRS, Marius Florea (55 de ani) a fost ales preşedinte al federaţiei în 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în luna ianuarie a aceluiaşi an din motive de sănătate. Florea candidase la preşedinţie şi la alegerile din 29 martie 2017, însă atunci a pierdut în faţa Laurei Badea.

„Eu nu promit, eu fac“

Marius Florea a declarat că nu este genul de persoană care să promită, ci care va realiza tot ceea ce şi-a propus pe parcurs. Preşedintele a menţionat că primul obiectiv al său şi al federaţiei este câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice.

„Eu nu promit, eu fac. E o diferenţă. Dacă promit şi nu fac, este egal cu zero. Voi continua proiectele începute cu echipa pe care o am, cu Roxana Bârlădeanu secretar general am lucrat foarte bine. Iar eu consider că echipa este cea mai importantă de fapt.

Noi mergem pe toate armele la Olimpiadă, ideea este să avem posibilitatea financiar să le ducem pe toate în continuare. În funcţie de rezultatele fiecărei arme, fiecărei probe în parte, vom încerca să scoatem tot ce e mai bun din fiecare. Primul obiectiv al nostru este o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo“, a spus Marius Florea, pentru Agerpres.

Citeşte şi: Atletism / CSM Craiova şi LPS, rezultate remarcabile la Campionatul Naţional de Marş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS