11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism / CSM Craiova şi LPS, rezultate remarcabile la Campionatul Naţional de Marş

Atletism / CSM Craiova şi LPS, rezultate remarcabile la Campionatul Naţional de Marş

Duminică, la Timişoara, a avut loc Campionatul Naţional de Marş, competiţie la care au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la CSM Craiova, dar şi de la LPS Petrache Trişcu şi CSU Craiova. Aceştia au reuşit să obţină rezultate importante, care au adus un plus de satisfacţie atletismului craiovean.

Diana Lătăreţu (CSM Craiova) s-a clasat pe primul loc în proba de 10km marş, obţinând medalia de aur. De asemenea, la categoria copii 1, Teodor Hucan a luat, la rândul său, medalia de aur, în proba de 3km marş.

Echipa de senioare alcătuită din Mădălina Stefania Domnu, Ionela Cerasela Olteanu şi Ionela Alina Bățilă au luat medaliile de bronz, după ce au încheiat competiţia de 20km marş pe locul al 3-lea.

Şi CSU Craiova are cu ce se lăuda la finalul competiţiei din Banat. Maria Mihaela Coman, legitimată şi la Lps Petrache Triscu, a obţinut medalia de argint, după ce a încheiat a doua în proba de 3km marş.

Un merit pentru rezultatele obţinute îl au şi antrenorii sportivilor, Nicusor Bugiulescu şi Gabriela Ustabacieff, care au fost în permanenţă lângă copii şi i-au încurajat la fiecare competiţie.

Citeşte şi: Judo / CSU Craiova s-a întors cu trei medalii de la CN U18 Individual

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS