12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică ritmică / Irina Deleanu: „CE, o oportunitate de a nu se pierde munca depusă“

Gimnastică ritmică / Irina Deleanu: „CE, o oportunitate de a nu se pierde munca depusă“

Președintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, a declarat, luni, că participarea la Campionatele Europene de la Kiev reprezintă o bună oportunitate pentru sportive de a nu pierde munca depusă în acest an.

„Mai multe ţări nu vor participa din cauza pandemiei. Noi am luat decizia să facem acest efort să participăm, în cazul în care ies testele bine. Este o oportunitate de a se verifica anul acesta şi de a nu se pierde munca de peste an. Este totuşi un Campionat European şi e o oportunitate să facă un rezultat bun, în cazul în care sunt sănătoase şi concurează bine”, a declarat Deleanu, pentru Agerpres.

Ea a precizat că federaţia nu a stabilit un obiectiv clar la această competiţie, la care România participă cu 4 sportive.

„Avem Campionatul European de Junioare şi Senioare, a 36-a ediţie, pentru junioare individual, senioare individual şi ansamblu senioare. România participă cu două junioare şi două senioare, surorile Drăgan, Annaliese şi Christina, la junioare, de la clubul Sportul Studenţesc, iar la senioare Andreea Verdeş, de la Corrado Iaşi, şi Sonia Ichim, de la CSM Arad. Nu am pus un obiectiv pentru această competiţie. Obiectivul federaţiei este să concureze sănătoase şi să vină înapoi sănătoase, nu avem un obiectiv de performanţă“, a adăugat președintele FRGR.

Campionatele Europene de Gimnastică Ritmică vor avea loc la Kiev (Ucraina), în perioada 26-29 noiembrie.

Citește și: VIDEO / Dănuț Pascu: „Sunt mulțumit de rezultate și de jocul echipei!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS