23.7 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Încă un moment de mândrie. Eduard Șerban mai aduce o medalie și din Croația

Judo / Încă un moment de mândrie. Eduard Șerban mai aduce o medalie și din Croația

România obține rezultate extraordinare la Judo! În cadrul Campionatelor Europene de Tineret, judoka Eduard Șerban a primit o medalie de bronz, iar performanța sa impresionantă l-a făcut pe președintele FRJ, Cozmin Gușă, să aibă o nouă reacție pe Facebook.

Gușă a ținut să laude rezultatele obținute de juniorul Eduard Șerban, dar și de antrenorul său, Vali Ioniță.

„BRONZ EUROPEAN PENTRU ROMÂNIA LA JUDO! Juniorul EDUARD ȘERBAN a reușit azi o performanța extraordinară, cucerind în Croația  bronzul, la Campionatele Europene de Tineret, deși el este încă junior. Performanța lui și a antrenorului său VALI IONIȚĂ este cu repetiție, după alt bronz european la juniori, respectiv aurul mondial la cadeți. Bravo băieți, HAI ROMÂNIA!”, a scris Cozmin Gușă pe rețeaua socială, citat de Prosport.

Pe șase noiembrie, Cozmin Gușă a anunțat, pe pagina personală de Facebook, că tinerii Alex Creț și Eduard Șerban au adus României două medalii de la Campionatul European de Judo Juniori.

„Argint și bronz la Europenele de Judo Juniori! Alex Creț (90 kg) și Eduard Șerban (100 kg) s-au bătut azi foarte bine în Croația, și au adus judo-ului nostru și ROMÂNIEI 2 medalii valoroase la Campionatele Europene! Sunt doi tineri puternici și ambițioși, care-mi dau speranțe și pentru Europenele de Tineret de peste 3 zile! Bravo lor și antrenorilor lor, Emil Morar și respectiv, Vali Ioniță! Hai, România!”, a scris Cozmin Gușă, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Judo / Jos pălăria! Alex Creţ și Eduard Şerban se întorc cu medalii de la CE de la Porec

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS