10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Aur şi argint pentru CSU Craiova la Cupa României de la Poiana Braşov

Judo / Aur şi argint pentru CSU Craiova la Cupa României de la Poiana Braşov

În perioada 23-25 octombrie a avut loc Cupa României de Judo la seniori. La competiţia organizată la Poiana Braşov au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la CSU Craiova, dar şi la LPS Petrache Trişcu, care au reuşit obţină rezultate remarcabile.

Riciu Cleonia (CSU Craiova) s-a clasat pe primul loc şi a obţinut medalia de aur, la categoria -57 kg. De asemenea, David Mitran (CSU Craiova) a luat argintul la categoria -81 kg.

Rezultate notabile au obţinut şi Andrei Pasăre (LPS Petrache Trişcu şi CSU Craiova) şi Cătălin Boţa (CSU Craiova). Cei doi s-au clasat pe locul al 5-lea la categoriile 60 kg, respectiv 90 kg.

Antrenorul sportivilor premiaţi la Poiana Braşov, Mihai Voinea, a declarat pentru GdS că este mulţumit de rezultatele obţinute. Totodată, acesta a vorbit şi despre viitoarele competiţii la care ar trebui să concureze elevii săi.

„De Cleonia nu mai avem ce să spunem, a obţinut un rezultat extraordinar. Dar eu sunt mulţumit şi de ceea ce a reuşit David Mitran. Mai mult nu se putea, pentru că adversarul său din finală era senior, participant la Europene, mult mai în vârstă, iar acest lucru contează în sporturile de contact. Am făcut trei teste până în acest moment, pentru că altfel nu puteam intra în hotel şi nu aveam voie să participăm.

Luna viitoare ar trebui, în mod normal, dacă se mai liniştesc apele cu acest coronavirus, să se desfăşoare Europenele de Cadeţi, de Juniori şi de Tineret. La Cadeţi ar participa Cleonia, în Croaţia, iar David în Letonia”, a declarat Mihai Voinea, antrenorul sportivilor.

Citeşte şi: Lupte / CSU Craiova se întoarce cu medalii de la Reşiţa. Alexandra Anghel, fata „de aur“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS