6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRomânia a rămas fără vreo reprezentantă pe tabloul principal de la Ostrava

România a rămas fără vreo reprezentantă pe tabloul principal de la Ostrava

România a rămas fără nicio reprezentantă pe tabloul principal de la Ostrava, după ce Irina Begu, ultima româncă rămasă în calificări, a pierdut meciul cu americanca Gauff, scor 6-4, 6-4. De asemenea, celelalte două românce, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, au fost învinse în primul tur al calificărilor de la Ostrava.

Sorana Cîrstea (88 WTA) a cedat în faţa jucătoarei spaniole Paula Badosa (69 WTA), învingătoare în două seturi, 6-3, 6-3, după circa o oră şi 20 de minute.

Ana Bogdan, locul 92 mondial, a fost învinsă de altă reprezentantă a Spaniei, Sara Sorribes Tormo (73 WTA), cu 6-4, 6-4. Deşi Bogdan a pierdut în două seturi, meciul a fost echilibrat, încheindu-se după mai bine de două ore. Sara Sorribes Tormo, 73 WTA, a fost învinsă recent de Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, în primul tur la Roland Garros (6-4, 6-0).

Meciurile de pe tabloul principal din cadrul turneului de la Ostrava vor începe luni.

În proba de dublu, sunt deja calificate pe tabloul principal Monica Niculescu și Raluca Olaru. Monica va face pereche cu Nadiia Kichenok, în timp ce Raluca Olaru o va avea alături pe nemțoaica Anna-Lena Friedsam.

Citeşte şi: Cu o repriză nu se câștigă. SCM Vâlcea a rezistat doar 30 de minute cu Gyor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS