11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElisabeta Lipă: „Privesc deja cu optimism către Jocurile Olimpice”

Elisabeta Lipă: „Privesc deja cu optimism către Jocurile Olimpice”

România a impresionat la Europenele de la Poznan, iar Elisabeta Lipă, preşedintele FRC, s-a declarat mândră de toţi sportivii care au fost prezenţi în Polonia şi au adus ţării rezultate memorabile.

„După succesul de la Europenele de Tineret și Juniori, iată că și seniorii noștri nu s-au lasat mai prejos si au făcut performanță la Poznan, câștigând 6 medalii, dintre care 4 de aur, 1 de argint și 1 de bronz! România ocupă, astfel, locul 2 în clasamentul pe națiuni la medalii în probele olimpice. Sunt tare mândră de ei! Lotul de Canotaj al României a demonstrat încă o dată că este puternic, închegat și pregătit să obțină rezultate remarcabile la toate marile competiții. Îi felicit pe toți sportivii, de la primul la ultimul, pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă nu doar la aceste competiții, ci pe tot parcursul acestui an de grea încercare.

Felicit, totodată, antrenorii și întreg staff-ul, cluburile sportive care ne-au dat toți acești sportivi extraordinari, dar le și mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare. Mulțumiri speciale pentru susținere și către Ministerului Tineretului și Sportului și COSR. De asemenea, doresc să mulțumesc și partenerilor. Sper că anul 2021 va fi unul mult mai bun pentru noi toți și privesc deja cu optimism către Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde îmi doresc să obținem medalii cât mai strălucitoare!”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Cozmin Guşă, felicitări pe Facebook

Cozmin Gușă, președintele Federației de Judo, a felicitat performanța românilor pe contul său de Facebook.

„BRAVO CANOTORILOR! Bravo Elisabeta Lipă! Canotajul a rămas sportul „fanion” la nivel de performanțe internaționale. Felicitări tuturor celor implicați în pregătire! Pe lângă TALENT, „rețeta” succesului extern în sportul de performanță mai cuprinde STRATEGIE, VOINȚĂ, CORECTITUDINE, și deloc în ultimul rând, PATRIOTISM!

Ca să fiu corect, majoritatea acestor „ingrediente” ne lipsesc azi la marea majoritate a disciplinelor sportive (unele ca efect al involuției societale per ansamblu, altele din pricina „micimii” abordărilor pedagogico-manageriale ce au devenit tipice sportului românesc)”, a scris Gușă.

Citeşte şi: Canotaj / Jos Pălăria! România, medaliată cu aur la Europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS