16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / „U” Craiova - FC Argeș 1-0 final. Mamut, Căpățînă și Ofosu au debutat la Știința

Amical / „U” Craiova – FC Argeș 1-0 final. Mamut, Căpățînă și Ofosu au debutat la Știința

-

Și în amicale câștigăm! Universitatea Craiova se poate spune că, la ora actuală, este cea mai în formă echipă din Liga 1. Cu șase victorii din tot atâtea posibile în campionat, oltenii lui Bergodi s-au testat, astăzi, cu FC Argeș, la Baza Sportivă „Lunca Jiului”. Alb-albaștrii s-au gândit că ar prinde bine un joc amical în această pauză competițională (joacă cele două naționale) și astfel au apelat la FC Argeș, echipă pe care au mai învins-o și în campionat, acum două etape.

Și de data aceasta a fost o victorie a „leilor”, chiar dacă nu au avut la dispoziție cel mai bun lot. Cu Cicâldău, Bancu și Bălașa plecați la naționala mare și cu Vlădoiu și Cîmpanu sub comanda lui Mutu, Cristiano Bergodi a trimis în teren și jucători mai puțin folosiți în meciurile oficiale,dar și pe cei trei nou veniți la echipă: Mamut, Căpățînă și Ofosu.

A fost o victorie „scurtă” a Craiovei, scor 1-0, după un meci din care ambele echipe au avut doar de câștigat. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bărbuț, în minutul 74.

Universitatea Craiova: Popescu – Olteanu, Acka, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Screciu, Căpățînă – Bărbuț, Mamut, Ofosu. Antrenor: Cristiano Bergodi.
Au mai intrat: Marinescu – Bic, Nistor, Ivanov, Vali Constantin și Ivan.

Pentru alb-albaștri va urma o nouă săptămână de pregătire, pentru ca duminica viitoare să se deplaseze la București, pentru meciul cu Dinamo.

Citește și: „U“ Craiova / Căpăţână, Mamut şi Ofosu sunt cu gândul doar la titlu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În Româna 20% dintre tineri nici nu învață, nici...

20% dintre tinerii români nici nu învață, nici nu...

ȘTIRI GdS