10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNiculescu şi Bara mai au de trecut un hop până pe tabloul principal la RG

Niculescu şi Bara mai au de trecut un hop până pe tabloul principal la RG

Monica Niculescu şi Irina Bara continuă la Roland Garros! Monica (141 WTA şi cap de serie numărul 16) a trecut, joi, de Elitsa Kostova. Această victorie îi asigură prezenţa în turul al treilea al calificărilor de la Roland Garros.

Niculescu a trecut, scor 6-0, 6-7(1), 6-3, de Kostova (212 WTA), după un meci de două ore și 38 de minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Monica se va duela cu Vera Zvonareva (în prezent locul 182 WTA, dar fostă numărul 9 mondial).

Tot la un meci distanță de tabloul principal se află și Irina Bara (142 WTA). Sportiva noastră a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de britanica Harriet Dart (151 WTA), după un meci de o oră şi 26 de minute. Bara va juca cu olandeza Richel Hogenkamp, locul 221 WTA.

Jaqueline Cristian s-a oprit în calificări

România a pierdut, însă, o reprezentantă de la Roland Garros. Jaqueline Cristian a fost eliminată, joi, în turul doi al calificărilor de pe zgura pariziană.

Cristian a cedat în două seturi, scor 6-0, 6-4, în fața jucătoarei Nadia Podoroska (131 WTA). Meciul a durat o oră și 19 minute.

Pentru participarea în calificările de la Roland Garros, Jaqueline va rămâne cu un premiu în valoare de 16.000 de euro şi cu 20 de puncte WTA în ierarhia de simplu.

Au mai părăsit deja competiția de la Paris în calificări Mihaela Buzărnescu, Laura Paar și Gabriela Talabă.

Citeşte şi: Stroe: „Începând din 2021, Federaţia Română de Tenis va avea finanţare”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS