12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞase medalii pentru atleţii de la CSM Craiova la Cupa României şi CN U16

Şase medalii pentru atleţii de la CSM Craiova la Cupa României şi CN U16

După o pauză de câteva luni, impusă de pandemie, atleții clubului CSM Craiova și-au reluat activitatea competițională. Aceştia au debutat cu brio la primele concursuri organizate de Federația Română de Atletism din această vară.

La finalul săptămânii trecute, în București, au avut loc Cupa României de Seniori și etapa finală a Campionatului Național U16. Atleții seniori și-au trecut în cont șase medalii la finalul Cupei, două din fiecare categorie (aur, argint și bronz).

Ștefania Drăgan s-a situat pe prima poziție la finalul probei de săritură cu prăjina, cu o săritură de 3,20 metri, în timp ce al doilea aur pentru clubul nostru a venit tot în urma unei întreceri de sărituri. Florentina Budică a câștigat proba de săritură în înălțime cu un rezultat de 1,70 metri.

Aproape de primul loc s-au clasat Cristina Bălan, care a alergat în cadrul cursei de 400 de metri și a terminat cu timpul de 56, 10 secunde, și Sergiu Ursu (aruncarea discului), care a trimis discul la o distanță de 55, 83 metri. În cele din urmă, cei doi au obţinut medaliile de argint.

Elena Călin (săritura cu prăjina – 2,70 metri) și Mădălina Fica (400 metri garduri – 63,56 secunde) au fost atletele care au obţinut medaliile de bronz.

Valentina Necoară, campioană naţională la U16

În cealaltă competiție desfășurată la București, clubul CSM Craiova a fost reprezentat pe podium de o singură atletă. Valentina Necoară și-a adjudecat titlul național în cadrul probei de săritură cu prăjină. Aceasta și-a devansat adversarele cu o săritură de 2,90 metri. 

Citeşte şi: Atletism / Andrea Miklos: „Rezultatul de la Brussels Grand Prix este mulțumitor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS