8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism / Andrea Miklos: „Rezultatul de la Brussels Grand Prix este mulțumitor”

Atletism / Andrea Miklos: „Rezultatul de la Brussels Grand Prix este mulțumitor”

Una dintre cele mai bune tinere atlete românce, Andrea Miklos, a participat la finalul săptămânii trecute la concursul internațional Brussels Grand Prix. Tânăra s-a clasat pe locul al doilea în proba de 400 de metri, cu timpul de 53.04.

Andrea a fost depășită pe final de către Camille Laus (Belgia) – 52.55, dar a terminat înaintea olandezei Saalberg Eveline – 54.41.

A fost bine în Belgia. Drumul a fost puțin obositor, deoarece a trebuit să mă trezesc la ora 3:30 dimineața pentru a ajunge la aeroport. Dar, per total, pot spune că rezultatul este mulțumitor. Pista a fost una rapidă. S-au putut realiza timpi buni, însă s-a văzut că pandemia și-a pus amprenta pe rezultatele sportivilor. 53,04 este un rezultat ce îmi dă încredere pentru următoarele curse. Aștept cu nerăbdare să concurez la următorul concurs, la Internaționalele României, care va fi săptămâna viitoare, acasă, la Cluj”, a declarat Andrea pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Pentru Andrea Miklos, întrecerea din Belgia a fost prima din acest sezon în aer liber după perioada de pauză forțată cauzată de pandemia de COVID-19.

Citeşte şi: Fiona Ferro este noua câştigătoare a turneului de la Palermo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS