17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Mutu, la primul antrenament cu naţionala U21. Screciu a fost în lot

Adrian Mutu, la primul antrenament cu naţionala U21. Screciu a fost în lot

Selecţionerul reprezentativei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, a condus, marţi, primul antrenament al lotului reunit pentru stagiul de pregătire de la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

Şedinţa de pregătire, prima pentru Mutu din postura de selecţioner al echipei U21, a durat aproximativ 90 de minute. S-a lucrat în special tactic, informează FRF.

La finalul antrenamentului, portarul Marian Aioani a părăsit cantonamentul, la solicitarea clubului Chindia Târgovişte. De asemenea, convocaţi pentru această acţiune, Alex Paşcanu şi Alex Măţan, de la Voluntari, nu s-au mai prezentat la lot.

Stagiul de pregătire se va încheia pe 6 august, cu un meci amical contra echipei Farul Constanţa.

De menţionat că de la Universitatea Craiova a fost chemat sub tricolor doar Vladimir Screciu. Valentin Mihăilă a fost lăsat la echipa de club, sub conducerea lui Bergodi, pentru a putea evolua în ultimele meciuri din Liga 1, în special în jocul cu CFR Cluj.

Lotul naţionalei Under-21 pentru această acţiune:

Portari: David Duţu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Mihai Popa (FC Rapid);
Fundaşi: Denis Haruţ, Andrei Chindriş (ambii de la FC Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş), Raul Opruţ, Alexandru Vodă (ambii de al FC Hermannstadt);
Mijlocaşi: Marius Marin (Pisa/Italia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Valentin Costache, Claudiu Petrila, Cătălin Itu (toţi de la CFR Cluj), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii de la FC Viitorul), George Cîmpanu (FC Botoşani), Tudor Băluţă (Brighton);
Atacanţi: Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul).

Preliminariile pentru EURO 2021 se vor disputa în septembrie, octombrie şi noiembrie 2020. Cele nouă câştigătoare ale grupelor, precum şi cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria şi Slovenia. Meciurile din cele patru grupe ale competiţiei se vor desfăşura între 24 şi 31 martie 2021.

În clasamentul Grupei a 8-a, Danemarca ocupă primul loc, cu 15 puncte (5 jocuri), urmată de România, 10 puncte (5 j), Finlanda, 7 p (5 j), Ucraina, 3 p (4 j), Irlanda de Nord, 3 p (5 j), Malta, 1 p (4 j).

Citeşte şi: Liga 1 / Meciurile de baraj se vor disputa pe 9 şi 12 august. Dinamo, în „derivă”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS