14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisNovak Djokovic a răspuns criticilor legate de organizarea Adria Tour

Novak Djokovic a răspuns criticilor legate de organizarea Adria Tour

Sârbul Novak Djokovic, cel mai bun jucător al lumii, a postat un mesaj pe reţelele de socializare ca răspuns la avalanşa de critici primite din pricina cazurilor pozitive la Covid-19, înregistrate la Adria Tour.

„Navele nu se scufundă din cauza apei din jurul lor, ci din cauza apei care intră în ele. Nu permiteţi ca tot ce vă înconjoară să intre în voi şi să vă scufunde”, a scris Djokovic.

Adria Tour, care cuprindea turnee de tenis în Serbia, Croaţia şi Bosnia, a fost anulat după apariţia mai multor teste pozitive cu prilejul turneului de la Zadar. Printre cei testaţi pozitiv au fost Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi antrenorul lui Djokovic.

Mesajul lui Djokovic, conform presei sârbe, este un citat din patriarhul Bisericii ortodoxe sârbe, Pavle (1990-2009), informează Agerpres.

Premierul Serbiei, alături de Novak

Premierul Serbiei, Ana Brnabic, şi-a exprimat duminică susţinerea totală pentru Djokovic şi a cerut criticilor săi să-l lase în pace: 

„Are tot respectul şi susţinerea mea. A încercat să facă ceva bun pentru toată regiunea, să strângă bani în scopuri umanitare”, a spus Ana Brnabic.

Adria Tour, care a debutat la Belgrad pe 12 iunie, a avut o etapă în Croaţia şi urma să ajungă în Bosnia. Această competiţie îşi propunea să strângă fonduri pentru acţiuni caritabile, dar şi să-i ajute pe jucători să-şi intre în ritm după o pauză forţată.

Citeşte şi: Meciul de Fed Cup dintre România şi Italia se va disputa pe 5-6 februarie 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS