20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalEXCLUSIV | CS Universitatea Craiova deține mărcile Fotbal Club și FC Universitatea Craiova!

EXCLUSIV | CS Universitatea Craiova deține mărcile Fotbal Club și FC Universitatea Craiova!

Tribunalul București i-a interzis lui Adrian Mititelu să mai folosească denumirea de Universitatea Craiova și sigla cu leul, la noul club pe care-l deține: FCU. Patronul divizionarei secunde a răstălmăcit motivarea instanței și a declarat că poate folosi în continuare numele cu FC Universitatea Craiova.

Instanța i-a admis numai primul capăt și anume acela de a nu mai folosi numele simplu de “Universitatea Craiova”. Pentru celelalte două capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA și sigla, instanța i-a respins cererea“, scria Adrian Mititelu pe Facebook.

Această declarație a fost contracarată astăzi de către directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova cu dovezi elocvente. Pavel Badea a dezvăluit, în exclusivitate pentru GdS, că Adrian Mititelu nu poate folosi denumirile Fotbal Club Universitatea Craiova și FC Universitatea Craiova întrucât acestea sunt înregistrate de CS Universitatea la OSIM încă din 2018.

„Am văzut declarația lui Mititelu și mă amuză. Spun asta pentru că denumirile de Fotbal Club Universitatea Craiova și FC Universitatea Craiova sunt înregistrate de mine la OSIM. Cred că acest lucru face lumină în tot! Dacă le va folosi, va răspunde în fața legii“, a declarat Pavel Badea.

Citește și: FCU Craiova trebuie să-și schimbe sigla și numele. Vezi ce a decis instanța!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS