10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 / Sebastian Vettel: Am realizat că eu și echipa nu avem o dorință comună

Formula 1 / Sebastian Vettel: Am realizat că eu și echipa nu avem o dorință comună

Neamțul Sebastian Vettel (32 de ani) este în ultimul an de contract cu Ferrari, iar cele două părți nu au ajuns la un acord. Acesta va părăsi echipa la finalul anului.

„Relația mea cu Scuderia Ferrari se va termina în anul 2020. Pentru a avea cele mai bune rezultate în acest sport este vital ca toate părțile să fie în armonie. Eu și echipa am realizat că nu avem o dorință comună de a continua după acest sezon. Partea financiară nu contează deloc. Scuderia Ferrari ocupă un loc special în Formula 1 și sper să obțină succesul pe care-l merită. Vreau să mulțumesc echipei și fanilor din întreaga lume”, a fost mesajul lui Vettel.

BBC a notat în această dimineață că Vettel, deși spunea recent că vrea să continue la Ferrari, se pare că nu a fost mulțumit de oferta primită. Italienii i-au propus un salariu mai mic decât cel actual, iar contractul era mai scurt decât își dorea el.

Vettel a venit în 2015 la Ferrari pentru a călca pe urmele idolului său, Michael Schumacher. Neamțul a părăsit-o pe Red Bull, echipă cu care a câștigat patru titluri de campion mondial, dar nu a putut repeta succesul, pierzând clar lupta cu Mercedes.

Citește și: Formula 1 / Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul anului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS