12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 / Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul anului

Formula 1 / Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul anului

Pilotul german Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial de Formula 1, va părăsi echipa Ferrari la sfârşitul acestui an, după ce negocierile pentru un nou contract nu au ajuns la niciun rezultat. Informația a fost furnizată de către Reuters.

Echipa Ferrari nu a comentat deocamdată această informaţie. Revista Auto Motor und Sport a precizat că Vettel, al cărui acord cu gruparea Ferrari expiră la sfârşitul lui 2020, a refuzat condiţiile care i-au fost propuse pentru semnarea unei noi înţelegeri.

În vârstă de 32 ani, Sebastian Vettel a sosit la Ferrari în 2015, după ce a cucerit patru titluri mondiale cu echipa Red Bull şi visa să calce pe urmele celebrului său compatriot Michael Schumacher, care a câştigat cinci dintre cele şapte titluri din palmaresul său alături de gruparea de la Maranello.

Spaniolul Carlos Sainz jr, de la McLaren, şi australianul Daniel Ricciardo, pilotul echipei Renault, au fost nominalizaţi de presa de specialitate drept candidaţi principali pentru înlocuirea lui Sebastian Vettel la Ferrari, ambii având contracte valabile până la sfârşitul lui 2020.

Citește și: Auto / Lewis Hamilton, de acord ca toate cursele să se desfășoare fără spectatori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS