22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / ITTF a extins suspendarea tuturor competiţiilor

Tenis de masă / ITTF a extins suspendarea tuturor competiţiilor

Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în ultima sa reuniune, să extindă până la finalul lunii iulie suspendarea tuturor competiţiilor şi activităţilor sale. Cauza o reprezintă pandemia de coronavirus, iar anunțul a fost făcut de către organismul mondial printr-un comunicat.

ITTF a adăugat că situaţia este monitorizată şi se va analiza posibilitatea reluării competiţiilor în luna august. În tot acest timp, pentru circuitul de veterani competiţiile au fost anulate anul acesta.

Totodată, ITTF a anunţat că în iunie se va lua o decizie privind soarta Campionatelor Mondiale pe echipe 2020. Urmează să se analizeze situaţia economică pentru a se adapta noilor realităţi financiare. O nouă ședință a Comitetului Executiv este programată pe 2 iunie, informează Agerpres.

Mondialele de tenis de masă pe echipe, care urmau să debuteze la Busan (Coreea de Sud) iniţial pe 22 martie şi fuseseră deja amânate pentru intervalul 21-28 iunie, ar trebui să aibă loc până la urmă în perioada 27 septembrie – 4 octombrie.

Citește și: FIFA 20 / „U“ Craiova şi Hermannstadt, ultimele calificate în semifinalele Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS