13.7 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFIFA 20 / „U“ Craiova şi Hermannstadt, ultimele calificate în semifinalele Cupei

FIFA 20 / „U“ Craiova şi Hermannstadt, ultimele calificate în semifinalele Cupei

Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt s-au calificat, vineri seară, în semifinalele competiţiei eCupa României la fotbal virtual FIFA20, informează site-ului FRF. Careul semifinalistelor le mai cuprinde pe CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, care au obţinut joi biletele pentru această fază.

Universitatea Craiova a trecut în sferturi de Poli Iaşi, după trei dueluri între Mihai Roman şi Răzvan Onea. Ieşeanul l-a câştigat pe primul cu 3-2. Roman s-a impus cu 3-1 şi apoi cu 1-0 în decisiv, prin „golul de aur“.

FC Hermannstadt a avut nevoie de trei meciuri cu Academica Clinceni pentru a ajunge în semifinale. Robert Ion a terminat la egalitate cu Raul Opruţ (1-1) şi Andrei Cordea (1-1), iar în decisiv a pierdut în faţa lui Opruţ (0-1, „gol de aur“).

În semifinale, programate pe 4 şi 5 mai, CFR Cluj o va înfrunta pe Universitatea Craiova, iar Gaz Metan Mediaş, pe FC Hermannstadt.

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula „golului de aur“ în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Finala eCupei României este programata pe 6 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS