24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBayern Munchen i-a prelungit contractul lui Thomas Muller

Bayern Munchen i-a prelungit contractul lui Thomas Muller

Clubul Bayern Munchen a anunţat astăzi prelungirea contractului internaţionalului german Thomas Muller. Noua înâțelegere este valabilă până în vara anului 2023.

„FC Bayern şi Thomas Muller îşi extind cooperarea. Cu ocazia discuţiilor agreabile şi constructive, clubul şi jucătorul ofensiv s-au pus de acord asupra unei prelungiri anticipate a contractului cu doi ani, până la 30 iunie 2023“, a precizat campioana en titre a Germaniei într-un comunicat.

Karl-Heinz Rummenigge, fosta legendă a lui Bayern şi actualul preşedinte al clubului bavarez, s-a declarat „fericit“ că Thomas Muller a acceptat prelungirea înţelegerii până în 2023. A ţinut să-i mulţumească fotbalistului şi reprezentantului său pentru „discuţiile foarte încrezătoare şi echitabile“.

În vârstă de 30 ani, Thomas Muller şi-a petrecut întreaga sa carieră de până acum la Bayern Munchen. A marcat pentru bavarezi 195 de goluri în 521 de meciuri oficiale, disputate în toate competiţiile.

El a adunat, totodată, 100 de selecţii în reprezentativa Germaniei, pentru care a înscris de 38 de ori şi pe care a ajutat-o să câştige titlul de campioană a lumii în 2014.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS