20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Ștefan, director CSM Craiova: Sper ca totul să revină la normal în cel mai scurt timp

Claudiu Ștefan, director CSM Craiova: Sper ca totul să revină la normal în cel mai scurt timp

Pandemia de coronavirus a stopat întreaga activitate sportivă la nivel mondial, iar clubul CSM Craiova a fost nevoit, de asemenea, să își întrerupă antrenamentele pe întreaga durată a stării de urgență.

Noul director al CSM Craiova, Claudiu Ștefan, a declarat pentru GdS că activitatea este întrerupă în acest moment, iar sportivii se antrenează individual, de acasă. Totodată, acesta își dorește ca totul să revină la normal cât mai repede posibil, pentru ca sportivii să își intre în ritm și să își reia activitatea.

„În această perioadă nu mai facem antrenamente, pentru că nu dispunem de săli. Conform ordonanței de urgență, sportivii nu mai au voie să se pregătească în sălile de antrenamente, iar acum sunt nevoiți să lucreze de la propriul domiciliu, individual. Cu toții încearcă să rămână la un nivel destul de ridicat la capitoul condiție fizică. În principiu, la finalul stării de urgență, activitatea sportivilor va fi reluată, dar mai așteptăm să vedem ce decizii se vor lua la nivel național.

Este o situație mai dificilă, având în vedere tot ce se întâmplă la nivel mondial. Noi ar fi trebuit să participăm la mai multe competiții în această perioadă, dar acestea au fost amânate. La finalul pandemiei, acestea vor fi reprogramate și sper ca totul să revină la normal în cel mai scurt timp. Orice activitate întreruptă necesită mai multă muncă la reluare și cu siguranță va fi greu pentru toată lumea, indiferent de sport”, a declarat Claudiu Ștefan, director CSM Craiova.

Clubul Sportiv Municipal Craiova deține 11 secții: Atletism, Lupte, Scrimă, Box, Ecvestră, Radioamatorism, Șah, Tenis de câmp, Ciclism, Judo și Tenis de masă.

Citește și: Atletism / Rareș Toader: În 2021 îmi doresc să realizez lucruri mărețe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS