11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJose Mourinho dă drumul la antrenamentele video la Tottenham

Jose Mourinho dă drumul la antrenamentele video la Tottenham

Jose Mourinho şi staff-ul său tehnic încep de astăzi antrenamente video cu jucătorii echipei Tottenham Hotspur. „The special one“ vrea să-și  menţină jucătorii într-o formă fizică bună, în contextul pandemiei de coronavirus care a suspendat Premier League cel puţin până la 30 aprilie.

„Este puţin ciudat pentru noi toţi, dar încerc să mă concentrez. Ni s-a dat tuturor un program, dar care este flexibil, pentru a-l urma în timpul nostru liber. Aşa că, într-o zi pot minţi, dar va trebui să recuperez mai târziu. Important este să-l fac. Avem de asemenea instrucţiuni de la echipa nutriţională privind produsele alimentare şi un program în acest sens. Trebuie doar să urmărim ce mâncăm“, a declarat mijlocaşul englez Harry Winks pe site-ul clubului.

Duminică, Tottenham le-a permis jucătorilor Steven Bergwijn şi Heung-min Son să revină în ţările lor, Olanda, respectiv Coreea de Sud.

Son are de rezolvat probleme personale în Coreea de Sud, în timp ce Bergwijn s-a întors în Olanda pentru ziua de naştere a copilului său. Ambii jucători vor continua însă programul individual de recuperare şi pregătire. Bergwijn este în refacere după o accidentare la gleznă, suferită la începutul lunii la un meci cu Burnley, iar Son a suferit o fractură de braţ în februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS