20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAna-Maria Popescu: Suntem datori să credem în visul nostru

Ana-Maria Popescu: Suntem datori să credem în visul nostru

Scrimera Ana-Maria Popescu, aflată în autoizolare la domiciliu după ce a participat la Cupa Mondială de la Budapesta, le-a transmis un mesaj de susţinere colegilor săi. Printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Scrimă, Ana le spune că sunt datori să se antreneze în continuare şi să creadă în visul lor.

„Dragi eroi cu mască, mai mici sau mai mari. Deşi traversăm o perioadă dificilă, suntem datori să ne antrenăm în continuare. Suntem datori să credem în visul nostru, să ne folosim de toată imaginaţia şi creativitatea pentru a ne adapta antrenamentele. Rămânem în casă, dar asta nu înseamnă că suntem în vacanţă.

Luptăm cu un inamic invizibil de această dată şi trebuie să ne adaptăm planul. De cele mai multe ori trebuie să te adaptezi în funcţie de ce face adversarul. Doar aşa putem să ieşim învingători din această luptă şi pregătiţi în momentul în care sălile de antrenament şi competiţiile vor fi reluate. Hai să muncim, hai să nu ne dăm bătuţi şi să nu lăsăm garda jos. Ne antrenăm, muncim pentru visul nostru şi cel mai important lucru, să rămânem acasă. Aveţi grijă de voi şi spor la treabă”, a spus Ana-Maria Popescu.

Citește și / Thomas Bach: JO din 2021 pot fi lumina de la capătul tunelului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS