9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalCampioana, prea tare pentru craiovence. Eşec la cinci goluri la Vâlcea

Campioana, prea tare pentru craiovence. Eşec la cinci goluri la Vâlcea

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă, miercuri seară, de campioana SCM Vâlcea, cu scorul de 27-22. Partida disputată în Sala „Traian” a fost controlată încă din primele minute de formaţia gazdă, care, în urma acestui rezultat, s-a instalat pe prima poziţie în clasament, cu 43 de puncte. Partida a contat pentru etapa a 19-a din Liga Florilor Mol.

Gazdele au început perfect meciul şi s-au distanţat la 3-0 după doar trei minute, dar a urmat o perioadă perfectă pentru craiovence. Acestea au marcat de patru ori consecutiv, timp în care nu au primit niciun gol de la echipa campioană. Formaţia lui Florentin Pera a călcat pe acceleraţie imediat după ce a văzut că nu este de glumă şi a reuşit să se desprindă la patru goluri, scor 10-6. În cele din urmă, alb-albastrele au intrat la pauză cu un deficit de cinci goluri, 15-10

Am plătit pentru prima repriză

În partea secundă, elevele lui Bogdan Burcea au produs un handbal frumos şi le-au făcut faţă cu brio jucătoarelor din Vâlcea. Mai mult de atât, craiovencele s-au apropiat şi la trei goluri la mijlocul reprizei secunde, dar nu au reuşit să ţină ritmul până la final şi au cedat cu scorul de 27-22.

SCM Craiova: Dzhzkeva, Curmenţ, Chetraru – Zamfir (3), Savu (1), Ţicu (9), Colac, Klikovac (2), Nikolic (3), Orşivshi (3), Cace (1), Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova rămâne pe poziţia a 8-a în clasament, cu 27 de puncte. Victoria contra grupării alb-albastre le-a ajutat pe jucătoarele de la SCM Vâlcea să se instaleze în fotoliul de lider al campionatului, cu 43 de puncte.

Liga Naţională va face o pauză competiţională de o lună, până pe 4 aprilie. Între timp, naţionala României se va lupta cu Muntenegru, Thailanda şi Norvegia pentru un loc la Jocurile Olimpice de la vară.

Citeşte şi: VIDEO / Lucian Zlotea: Toată lumea este montată pentru acest turneu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS