9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVIDEO / Lucian Zlotea: Toată lumea este montată pentru acest turneu

VIDEO / Lucian Zlotea: Toată lumea este montată pentru acest turneu

-

Voleibalistele de la SCM „U” Craiova sunt în faţa unuia dintre cele mai importante momente din acest sezon. Trupa lui Lucian Zlotea va debuta, la sfârşitul acestei săptămâni, în play-off-ul Diviziei A2 Vest. Turneul va avea loc chiar în Bănie, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, vineri, cu începere de la ora 17.00 şi sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00.

Alături de gruparea alb-albastră, la această competiţie vor mai participa Medicina Târgu Mureş, CSM Oradea şi CSS Turda. Se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate se vor califica direct la turneul final, cel care va decide formaţia care va promova în prima divizie.

În cadrul unei conferinţe de presă, tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, împreună cu jucătoarele Ramona Marciu şi Anca Mănuc au prefaţat competiţia care va debuta vineri în Bănie. Lucian a vorbit despre adversarele din acest weekend şi a spus care ar fi programul ideal pentru echipa sa.

De partea cealaltă, cele două sportive s-au arătat încrezătoare înaintea debutului la turneu De asemenea, ele consideră că echipa poate face o figură frumoasă în această competiţie şi că o calificare la turneul final nu ar fi imposibilă.

Vezi video!

Citeşte şi: Andreea Mitu şi Raluca Olaru s-au calificat în sferturi la Lyon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS