8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBayern Munchen s-a distrat la Londra. Chelsea, ca şi eliminată din Ligă

Bayern Munchen s-a distrat la Londra. Chelsea, ca şi eliminată din Ligă

Bayern Munchen este aproape calificată în sferturile Ligii Campionilor, după ce s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în fața lui Chelsea, pe „Stamford Bridge”. Gnabry, cu o dublă, și Lewandwski (gol și două pase decisive) au rezolvat soarta meciului de la Londra. Partida a contat pentru optimile Ligii.

Serge Gnabry a reușit dubla în decurs de doar trei minute (51′ și 54′), fiind servit de fiecare dată de Robert Lewandowski. În minutul 76, polonezul a marcat și el, după o cursă superbă a lui Davies.

Până la finalul meciului, Chelsea a rămas şi în inferioritate numerică, după ce Alonso a primit cartonaş roşu în minutul 83.

„Mă bucur pentru goluri, am mulţi prieteni aici la Londra, cred că mi-au dat aripi. Este un rezultat care ne dă încredere, dar nu ne vom culca pe o ureche în retur. Avem un avantaj confortabil, totuşi să nu uităm ce a păţit Barcelona cu Liverpool anul trecut”, a declarat Gnabry după meci.

Chelsea: Caballero – Azpilicueta (’73, Pedro Rodríguez), Christensen, Rüdiger – James, Jorginho, Kovačić, Alonso – Mount, Giroud (’61, Abraham), Barkley (’61, Willian). Antrenor: Frank Lampard
Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Thiago (’90, Goretzka); Coman (’66, Coutinho), Müller, Gnabry (’85, Tolisso); Lewandowski. Antrenor: Hensi Flick.

Partida retur va avea loc la 18 martie, pe Allianz Arena (Munchen).

Citeşte şi: Turneul semifinal se va disputa în Bănie. SCMU Craiova, printre favorite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS