Acasă Sport Obiective îndrăznețe pentru atleții Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu

Obiective îndrăznețe pentru atleții Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu

-

Atleții de la Clubul Sporitv Pandurii Târgu Jiu și-au fixat obiectivele pentru perioada următoare. La finalul acestei săptămâni vor participa, în București, la o competiție de sală dedicată seniorilor și tineretului.

Ocupanții celor mai bune locuri vor putea participa la Campionatele Balcanice de Sală, de la Istanbul. Acestea vor avea loc pe 15 februarie.

Ion Bură, antrenor emerit în cadrul CS Pandurii Târgu Jiu, este optimist. A declarat că se va încerca inclusiv doborârea recordului național la 3.000 de metri.

Spre deosebire de alte sezoane, în ultimele luni sportivii au avut condiții bune de pregătire. Atleții au avut la dispoziție și pista stadionului „Municipal“, omologată inclusiv pentru competiții internaționale.

Ion Bură a declarat că anul 2019 a fost unul mai greu, având în vedere că mulți dintre sportivi au avut de susținut examenul de bacalaureat. Toți sunt acum studenți la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Antrenorul emerit Ion Bură și-a propus și participarea în vară la Campionatele Europene de seriori de la Paris.

Citeşte şi: Andrei Oprean, noul transfer al echipei de baschet SCM „U” Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...