0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Sport Fotbal JOT 2020 / România, locul 5 la sanie pe echipe mixte

JOT 2020 / România, locul 5 la sanie pe echipe mixte

-

România a ocupat locul 5 în proba de sanie pe echipe mixte, ieri, la Jocurile Olimpice de Tineret, ediţia de iarnă, de la Lausanne, informează Agerpres. Ioana Corina Buzăţoiu, Darius Lucian Şerban, ambii la simplu, Constantin Sebastian Motzca şi Mircea Răzvan Nicolae Turea, la dublu, au compus echipa României, cronometrată cu timpul de 2 min 58 sec 282/1000.

Rusia s-a clasat pe prima poziţie (2:54.072), urmată de Germania (2:54.622) şi Letonia (2:54.954), în timp ce pe patru a terminat o echipă alcătuită din canadieni şi un italian (2:57.627).

România a avut un reprezentant şi la snowboard, Silviu Popa, clasat pe locul 24 la snowboard cross (SBX) masculin, din 27 de sportivi.

România are, înaintea ultimelor două zile de competiţie, două medalii de aur şi una de bronz. Aurul a fost cucerit de Georgeta Popescu duminică şi de Andrei Nica ieri, ambii la monobob, iar bronzul a fost câştigat de Ramona Ionel, miercuri, în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret, competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani. Reprezentanţii noştri concurează la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard. Altfel spus, „acoperă“ zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei.

Citeşte şi: Alexandru Vlăsceanu: Nu este un sezon pierdut

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...