15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Sorin Cârțu confirmă interesul pentru Nistor. Vezi ce spune despre Piți!

Exclusiv / Sorin Cârțu confirmă interesul pentru Nistor. Vezi ce spune despre Piți!

Zilele de vacanță s-au cam scurs, iar reunirea Universității Craiova bate la ușă. Se pare că finanțatorii Științei, în frunte cu Mihai Rotaru, au revenit la sentimente mai bune față de Victor Pițurcă. Au decis să-i facă pe plac antrenorului și să-i aducă fotbaliștii mult doriți. Unul dintre aceștia este Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo ar putea fi surpriza alb-albaștrilor de la reunire, el urmând să ajungă în Bănie în schimbul a 300.000 de euro.

Mutarea lui Dan Nistor este confirmată pentru GdS de către președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu:

„Așa s-ar părea cu Nistor. Să-l vedem întâi aici și pe urmă putem dezvolta subiectul. E clar că Nistor ne-ar aduce un plus la mijlocul terenului, dar să vedem. Nu știu momentan dacă o să avem și alte noutăți în lot la reunire. Sunt discuții cu mai mulți jucători, dar faptele concrete le vedem atunci“.

Dan Nistor a fost ademenit cu un salariu de 20.000 de euro la Craiova.

Sorin Cârțu a subliniat și stabilitatea de la nivelul băncii tehnice: „Bineînțeles că Piți continuă cu noi. Eu nu știu de nicio schimbare“.

Dan Nicolae Nistor are 31 de ani și este originar din Rucăr, județul Argeș. În cariera sa a mai evoluat la Inter Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo București și CFR Cluj. Are două prezențe și al prima reprezentativă a României, fără să marcheze vreun gol.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS