15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalZlatan Ibrahimovic, la AC Milan: „Trebuie să îmi arăt mie ce pot“

Zlatan Ibrahimovic, la AC Milan: „Trebuie să îmi arăt mie ce pot“

-

Zlatan Ibrahimovic a susţinut în această dimineaţă prima conferinţă de presă în calitate de jucător al lui AC Milan. Reamintim că atacantul suedez de 38 de ani a semnat de curând un contract valabil până la finalul sezonului cu gruparea italiană. „Ibracadabra“ a vorbit despre posibilitatea de a se retrage de la clubul lombard.

„Atât timp cât sunt activ caut provocări. Dacă voi juca bine în cele şase luni, okay, vom continua. Dacă nu, nu îmi pasă. Nu am venit aici pentru că sunt Ibrahimovic, pornesc de jos şi trebuie să dau rezultate. Trecutul nu mă ajută. Ceea ce îmi dă adrenalină este munca, să fiu parte dintr-un proiect, trebuie să îmi arăt mie ce pot. Nu ştii niciodată, când ai o relaţie bună cu toată lumea… există o şansă să mă retrag aici“, a spus suedezul.

Ibrahimovic, venit liber de contract după despărţirea de LA Galaxy, a semnat un contract iniţial pe şase luni de zile. În cazul în care joacă peste 50% din meciuri, înţelegerea va fi prelungită automat pe încă un an de zile.

Revenit pe „San Siro“ după aproape şapte ani, Zlatan Ibrahimovic va purta tricoul cu numărul 21.

„Voi face ca ‘San Siro’ să sară din nou de bucurie“, a spus starul suedez, care a mai jucat la AC Milan în 2010 şi 2012 şi a marcat 42 de goluri.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS