11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAntrenorul Robert Tufişi, în poarta Universităţii II Craiova la meciul din Voluntari

Antrenorul Robert Tufişi, în poarta Universităţii II Craiova la meciul din Voluntari

Universitatea II Craiova a început meciul de astăzi, din Ilfov, cu FC Voluntari II, cu Robert Tufişi în poartă. Ajuns la 43 de ani, antrenorul goalkeeperilor „satelitului“ a venit în ajutorul lui Adrian Iencsi. Asta întrucât Victor Piţurcă a decis să-i păstreze la prima echipă şi pe Laurenţiu Popescu, dar şi pe Andrei Marinescu. Cum şi juniorii U19, respectiv U17 au meciuri importante mâine, cu LPS Bihorul, la Oradea, la Liga Elitelor, Adrian Iencsi a decis să apeleze la colegul din staff pentru acest joc. Iencsi a fost încurajat de faptul că Robert Tufişi este foarte bine pregătit fizic şi în formă. În plus este legitimat de la începutul sezonului, tocmai pentru cazuri din acestea de forţă majoră.

„Robert Tufişi este titular pentru că nu a coborât niciun portar de la echipa mare. În plus Preduţ este accidentat, iar Eftimie şi ceilalţi juniori trebuie să joace mâine, la Oradea, în Liga Elitelor. Tufişi este legitimat de la începutul campionatului, nu de acum. El este secondat în poartă la Voluntari de juniorul Poenaru. Ca idee, Robert se antrenează mai bine decât toată lumea, este în formă excelentă şi de aceea cred că a apelat antrenorul principal la el“, a explicat managerul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, Dragoş Stăvaru, pentru GdS.

Robert Tuşifi a mai evoluat în cariera sa la CSM Vâlcea, Farul Constanţa, Rocar Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Forex Braşov.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Hermannstadt / Măţel şi Piţurcă ştiu tactica echipei lui Neagoe!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS