10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Cicâldău: Mă concentrez pe meciurile Universității Craiova

Fotbal / Cicâldău: Mă concentrez pe meciurile Universității Craiova

Decarul Universității Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după succesul cu Dinamo de pe Arena Națională că rezultatul este just la ceea ce s-a jucat pe teren.

„Ne bucurăm, dar doar în această seară, pentru că joi ne așteaptă un meci foarte greu. Trebuie să avem grijă foarte mare cu refacerea. Dacă toată lumea spunea că până acum ne-am chinuit la fiecare partidă, acum, la Dinamo, am reușit să înscriem două goluri și să câștigăm categoric. Nu vreau să vorbesc despre Dinamo, nu este treaba mea. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, nu cred că ne-au pus probleme“, a spus Cicâldău.

Acesta a mai afirmat că are așteptări mari de la meciul de joi, cu Honved, și că nu se gândește acum la plecare: „Este foarte important meciul de joi, cu Honved, și trebuie să ne concentrăm asupra lui. Este devreme de spus dacă va fi anul nostru, dar am avut victorii pe linie și sperăm să o ținem tot așa. Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Dacă va fi ceva în iarnă sau peste cinci ani toată lumea va știi. Deocamdadă mă concentrez pe meciurile Universității Craiova“.

Craioveanu: Avem ofertă de 5 milioane pentru Cicâldău

Despre viitorul lui Alex Cicâldău a vorbit și Gică Craioveanu, fostul golgheter al Științei subliniind ideea că există o ofertă de 5 milioane de euro pentru mijlocașul Universității.

„Deocamdată avem o ofertă de 5 milioane de euro pentru Cicâldău, este insuficientă pentru mine. Este un jucător de top și care face diferența. Cinci milioane sunt puțini. Trebuie să pornească de la 7 milioane de euro. Eu am spus anul trecut că îl vom vinde pe 7-8-9 milioane de euro și ați râs de mine. Am avut oferte din mai multe campionate, din Italia și Belgia. Alex e un jucător de Spania. Cicâldău e jucător de Spania, Germania“, a spus Craioveanu, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS