12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIanis Hagi, transferat oficial la Genk

Ianis Hagi, transferat oficial la Genk

KRC Genk, campioana Belgiei, a anunţat, astăzi, transferul lui Ianis Hagi, de la FC Viitorul. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract valabil până în 2024. Potrivit sport.ro, suma de transfer se ridică la 10 milioane de euro.

„Ianis are o tehnică extraordinară, poate lovi mingea cu ambele picioare şi are o tehnică de lovire a balonului excelentă. Este un jucător creativ, mereu căutat pe teren, cu mult curaj şi iniţiativă. Hagi a avut un sezon excelent la FC Viitorul: 39 de meciuri, 14 goluri, opt pase decisive. Asta i-a adus interesul multor cluburi importante ale Europei.

Ianis a strălucit recent şi la Campionatul European U21, unde a ajuns până în semifinale cu România. KRC Genk este fericită că Hagi a ales proiectul lui Genk. Bine ai venit şi mult succes, Ianis!”, a fost mesajul postat de campioana Belgiei postat pe site-ul oficial.

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni, informează MEDIAFAX.ro.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS