3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal / Papură: Am dominat și am meritat pe deplin victoria

Fotbal / Papură: Am dominat și am meritat pe deplin victoria

0
Fotbal / Papură: Am dominat și am meritat pe deplin victoria

Antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, a tras concluziile după meciul cu FK Sabail Baku, din prima manșă a turului I preliminar al Ligii Europa, câștigat joi seară de olteni, în Azerbaijan, cu 3-2. Iată punctele despre care a vorbit strategul alb-albaștrilor:

-despre joc:

„Am dominat și am meritat pe deplin victoria. Puteam să înscriem mult mai multe goluri, pentru că ne-am creat ocazii destule, mari,dar nu am reușit. Trebuie să remarc atitudinea bună a jucătorilor mei. Este prima victorie după 26 de ani în cupele europene, este un lucru bun, mă bucur foarte mult pentru echipa mea din postura suporter-antrenor“.

-despre calificare:

„Cu siguranță pornim cu prima șansă la calificare, pentru că am înscris trei goluri în deplasare“.

-despre numeroasele ratări:

„După aspectul jocului puteam înscrie mai mult, mai ales la ultima fază, care mi-a rămas în memorie. Trebuie să acceptăm erorile pe care le facem, sunt normale, dar sper ca pe viitor să fim mult mai concentrați“.

-despre debutul lui Ștefan Baiaram la echipă și în cupele europene:

„Important este să confirme tânărul jucător pe care l-am debutat în acest meci. Aă sperăm că el va reuși să ajungă să facă aceeași carieră ca și Essien (cel mai vârstnic jucător de pe teren – n.r.)“.

-despre golurile primite:

„A fost o fază fixă (la golul doi – n.r.), mingea a fost la noi, dar am făcut un pas greșit le-am oferit șansa azerilor săajungă la poartă. Dacă eram mult mai concentrați, cu siguranță puteam să evităm golurile“.

-despre jucătorii azeri (a fost întrebat dacă i-ar plăcea să transfere vreunul):

„Sabail are jucători buni, i-am urmărit și pot spune că sunt creative, cum este numărul 8 (Eugeniu Cociuc – n.r.), căpitanul Rahid Amirgullyev și Agabala Ramazanov. Sunt jucători interesanți , dar ca să mă gândesc acum dacă ar veni la noi, e prea mult. Mă concentrez foarte mult pe cee ace trebuie să fac eu la echipa mea“.