12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Bulgarul Antoni Ivanov completează lotul Științei (UPDATE)

Fotbal / Bulgarul Antoni Ivanov completează lotul Științei (UPDATE)

Oficialii Universității Craiova au anunțat astăzi și cooptarea mijlocașului bulgar Antoni Ivanov, după ce ieri seară au oficializat transferal lui Bogdan Vătăjelu. Ca și fundașul vâlcean, Ivanov a semnat un contract valabil 4 ani.

„Antoni Ivanov a fost un jucător monitorizat de clubul nostru, urmărit pe parcursul sezonului trecut și dorit în Bănie. Ne bucurăm de faptul că începând de astăzi este în mod oficial fotbalistul Științei. Ca și Vătăjelu, mijlocașul bulgar se antrenează normal alături de noii săi colegi și va evolua cu numărul #21.

Născut pe data de 11 septembrie 1995, noul transfer al echipei noastre are 1,70 m. și este cotat la 650.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. El a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist la echipe precum Akademik Svishtov, Spartak Pleven, FK Sozopol, PFC Montana, Septemvri Sofia și Gaz Metan Mediaș. În tricoul medieșenilor a evoluat în 32 de partide sezonul trecut, reușind să-și treacă în cont un gol și o pasă decisive“, se arată într-un comunicat al clubului alb-albastru.

Antoni Ivanov este al treilea jucător transferat de Universitatea Craiova în această vară, după Kamer Qaka și Bogdan Vătăjelu.

UPDATE:

„Salutare tuturor. Sunt fericit că sunt aici. Am ales Craiova pentru că este una dintre cele mai bune echipe din România, cu o istorie uriașă. A fost o alegere ușoară pentru mine și sper să facem lucruri deosebite împreună. Băieții m-au primit foarte bine, vorbesc cu fiecare dintre ei și am regăsit o atmosferă bună la echipă. Cred că ne vom cunoaște foarte rapid, sunt cu toții persoane bune și sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să câștig cât mai multe trofee și meciuri. Acest club merită să câștige multe trofee având în vedere forma de organizare și suporterii. Sper să câștigăm totul. Mie îmi place presiunea, fiindcă suporterii Științei fac o atmosferă incredibilă. Sunt incredibili și sunt nerăbdător să îi văd. Pentru toți suporterii Universității Craiova: vă doresc tot ce-i mai bun și ne vom vedea în curând să câștigăm meciuri și să fim bucuroși că vom câștiga trofee. Vă mulțumesc!“, a declarat Antoni Ivanov.

Altfel, Universitatea Craiova va susține cel de-al treilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria în compania echipei Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei. Confruntarea are loc vineri, de la ora 12.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS