9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal / CS Cârcea și-a adjudecat Cupa României Dolj

Fotbal / CS Cârcea și-a adjudecat Cupa României Dolj

0
Fotbal / CS Cârcea și-a adjudecat Cupa României Dolj

Formația CS Cârcea și-a adjudecat trofeul Cupei României – faza județeană, după ce s-a impus miercuri, pe stadionul „Extensiv“, cu scorul de 4-1, în finala competiției sustinută în compania echipei Jiul Podari.

Cârcea a deschis scorul prin Ionuț Stancu, care a șutat sub bară dintr-o lovitură liberă din apropierea cornerului, lateral dreapta (’60, 0-1).

La doar două minute, podărenii au restabilit egalitatea. Călărașu a pătruns pe partea stângă și i-a pasat în centrul careului lui Lisandru, iar acesta a plasat mingea cu calm la colțul din stânga (’62, 1-1).

Diferența s-a făcut în reprizele suplimentare

CS Cârcea a intrat din nou în avantaj în prima repriză suplimentară. Trancă l-a văzut pe Vicențiu Vizantie țâșnind dintre fundașii adverși și i-a pasat în adâncime, acesta a interceptat și l-a învins pe Mecea de la 6 metri (’98, 1-2). Podărenii au reclamat fault în atac comis de fotbalistul lui CS Cârcea înainte de a împinge mingea în plasă.

Demoralizați și ușor deficitari cu pregătirea fizică, fapt datorat lipsei competiției – Cupa Ligii întrerupându-se prematur, jucătorii Jiului Podari au mai scos de două ori mingea din plasă. Prima dată în minutul 112, când Vicențiu Vizantie a șut puternic, imparabil, din interiorul careului mare (‘112, 1-3). A doua oară, din pricina lui Ionuț Alămiță, care a închis tabela cu un șut de la 12 metri lateral stânga (‘118, 1-4).

JIUL PODARI: Marian Mecea – Constantin Cojocaru, Olivian Surugiu, Eduard Pătrascu, Florian Silistraru, Ionuț Călărașu, Sorin Crângu, Ionuț Ghiță, Ionuț Gae, Florin Dragomir, Dorin Preda. Au mai intrat: Cristian Lisandru, Marian Niță, Ovidiu Relea, Alin Ignat. Antrenor: Olivian Surugiu.

Pentru galerie foto, CLICK AICI.

CS CÂRCEA: Alex Burci – Ionuț Trancă, Gigi Barbu, Vicențiu Vizantie, Ionuț Chircan, Ionuț Nuță , Daniel Dicu, Ionuț Stancu, Claudiu Mirea, Cosmin Sîrmon, George Preoteasa. Au mai intrat: Ionuț Alămiță, Alex Vozaru, Andrei Rodeanu, Marius Dragomir. Antrenor: Alexandru Dicu.

Cartonașe galbene: Pătrascu, Călărașu, Silistraru, Dragomir / D. Dicu, Trancă, Rodeanu.

Au arbitrat: Omar Dumitrică – Pompiliu Barbu, Răzvan Tudor; Costinel Iacob.

Observatori: Nicolae Ionescu, Adrian Mirea.

S-au retras observatorul Nicolae Ionescu și arbitrul Omar Dumitrică

La ceremonia de premiere de la final, oficialii AJF Dolj, în speță președintele Horațiu Stănescu și secretarul Aurel Barbu, au acordat o diplomă de excelență observatorului Nicolae Ionescu, care și-a încheiat activitatea cu această ocazie.

De o atenție deosebită a avut parte și brigada de arbitri, în special centralul Omar Dumitrică, care s-a retras la rândul său din activitate cu această partidă. Pe lângă diploma primită de la  Omar a primit un tablou și un tort din partea colegilor Alina Peșu și Viorel Flueran.

Cât privește echipa câștigătoare, CS Cârcea a sărbătorit minute în șir pe teren câștigarea Cupei, trofeu ce face uitat eșecul din campionatul Ligii a IV-a, mai exact ratarea podiumului și a promovării.