11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal / Vali Mihăilă: Ne dorim să terminăm pe podium

Fotbal / Vali Mihăilă: Ne dorim să terminăm pe podium

0
Fotbal / Vali Mihăilă: Ne dorim să terminăm pe podium

Mijlocașul stânga al Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a revenit cu zâmbetul pe buze din vacanță. Fotbalistul de 19 ani, originar din Târgoviște, a declarat că a trecut peste isprava din ultimul meci cu Viitorul, atunci când a trimis în propria poartă și a gruparea alb-albastră a coborât pe locul 4. Mihăilă își dorește să se revanșeze în sezonul următor cu multe goluri, sperând totodată la o clasare pe podium.

„Am revenit cu gânduri mari, vă dați seama. Ne dorim să terminăm pe podium, chiar dacă anul trecut nu am reușit asta. Cred că nu am avut norocul de partea noastră în sezonul trecut și am ratat cele două obiective. În sezonul acesta vrem să terminăm pe podium și să câștigăm Cupa României“, a spus Mihăilă.

„Am primit mesaje de încurajare de la toată lumea, telefoane… Prietenii, colegii și familia au făcut totul ca să pot reveni mental și le mulțumesc. Acum sunt bine, sper să nu mai am nicio problemă și să dau totul în cantonament. Ca orice jucător îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri, să fiu convocat la echipa națională Under 21. Cel mai mult îmi doresc să reușim ca echipă, sper să prindem podiumul“, a completat tânărul fotbalist.

Îl susține și îl admiră pe Papură

Pentru Universitatea Craiova urmează un cantonament de 17 zile în Austria, dar Vali Mihăilă nu se teme, pentru că a mai lucrat cu antrenorul Corneliu Papură la echipa a doua și îi știe metodele.

„Îl știu foarte bine pe domnul Papură și îmi place foarte mult de dânsul, am colaborat foarte bine la echipa secundă. Cunosc antrenamentele lui, n-aș spune că sunt foarte dure. O să vedem în cantonament dacă s-a schimbat ceva sau nu. Am văzut că sunt cinci meciuri amicale, că sunt destul de tari, cu una dintre ele putem pica și în primul tur din Europa League, cu Legia Varșovia. Sunt meciuri de pregătire și sperăm să le facem cât mai bine și să venim de acolo încărcați din punct de vedere fizic și tactic“, a afirmat Mihăilă, punctând că nu are preferințe la tragerea la sorți din 19 iunie, când Universitatea va afla adversara din primul tur al Ligii Europa: „Nu contează cu cine vom pica la tragerea la sorți. Noi trebuie să facem totul să trecem mai departe“.

Pus să comenteze faptul că Papură este contestat de suporteri în acest moment, Valentin Mihăilă a spus că el și colegii săi vor intra de fiecare data pe teren cu gândul la victorie și speră să obțină rezultatele dorite și astfel să fie toată lumea mulțumită.

„Ne dorim să intrăm pe teren și să câștigăm fiecare meci. În ultimele partide am jucat foarte bine cu dânsul la cârma echipei, dar chiar nu am avut noroc, nu a vrut mingea să intre în poartă. O să încercăm să câștigăm din prima etapă și să rămână dânsul pe bancă“, a încheiat mijlocașul Craiovei.

Vali Mihăilă a evoluat 1854 de minute în sezonul trecut, a reușit două goluri  și a încasat 10 cartonașe galbene.

Conform transfertmarkt.com, Valentin Mihăilă, al cărui contract cu Universitatea Craiova se întinde până pe 30.06.2021, este evaluat în prezent la 400.000 de euro.