Acasă Sport Lupte / Sportivii de la CSM Craiova au strâns noi medalii frumoase

Lupte / Sportivii de la CSM Craiova au strâns noi medalii frumoase

-

Luptătorii de la CSM Craiova au reuşit să-şi câştige respectul la Campionatul European de Juniori din Spania, desfăşurate recent. Două dintre luptătoarele grupării din Bănie, componente ale lotului national, au ajuns pe treptele podiumului. Larisa Nițu a cucerit titlul de vicecampioană europeană în limitele categoriei 72 kg, iar Roxana Capezan și-a adjudecat bronzul în cadrul categoriei de 65 kg, ambele sportive aflându-se în dublă legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin.
Componentă a secției de lupte libere a CSM Craiova, Adina Irimia a participat și ea pentru prima dată într-o competiție de anvergură europeană, obținând o clasare în primele zece luptătoare de pe continent la categoria 68 kg. Crescută în Craiova, fostă sportivă a CSM Craiova, Ștefania Priceputu (50 kg) s-a încununat asemenea cu o medalie de argint la competiția din Spania.

Un titlu național, plus două medalii de bronz

Luptătorii de la CSM Craiova au făcut o impresie bună și la Campionatele Naționale de Cadeţi care au avut loc zilele trecute la Constanța. Cătălin Irimia (92 kg) a obținut titlul de campion național, ceea ce i-a adus și convocarea în cadrul lotului României de cadeți ce va participa la Campionatul European din Italia (17-23 iunie). În cadrul aceleiași competiții, Codruț Lăzărică (51 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Tot un bronz a fost obținut și de Daniel Cocoșilă (62 kg), care a luptat la Campionatul Național de Juniori 3 de la Tulcea. Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Petre Banciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.