13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Sportivii de la CSM Craiova au strâns noi medalii frumoase

Lupte / Sportivii de la CSM Craiova au strâns noi medalii frumoase

Luptătorii de la CSM Craiova au reuşit să-şi câştige respectul la Campionatul European de Juniori din Spania, desfăşurate recent. Două dintre luptătoarele grupării din Bănie, componente ale lotului national, au ajuns pe treptele podiumului. Larisa Nițu a cucerit titlul de vicecampioană europeană în limitele categoriei 72 kg, iar Roxana Capezan și-a adjudecat bronzul în cadrul categoriei de 65 kg, ambele sportive aflându-se în dublă legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin.
Componentă a secției de lupte libere a CSM Craiova, Adina Irimia a participat și ea pentru prima dată într-o competiție de anvergură europeană, obținând o clasare în primele zece luptătoare de pe continent la categoria 68 kg. Crescută în Craiova, fostă sportivă a CSM Craiova, Ștefania Priceputu (50 kg) s-a încununat asemenea cu o medalie de argint la competiția din Spania.

Un titlu național, plus două medalii de bronz

Luptătorii de la CSM Craiova au făcut o impresie bună și la Campionatele Naționale de Cadeţi care au avut loc zilele trecute la Constanța. Cătălin Irimia (92 kg) a obținut titlul de campion național, ceea ce i-a adus și convocarea în cadrul lotului României de cadeți ce va participa la Campionatul European din Italia (17-23 iunie). În cadrul aceleiași competiții, Codruț Lăzărică (51 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Tot un bronz a fost obținut și de Daniel Cocoșilă (62 kg), care a luptat la Campionatul Național de Juniori 3 de la Tulcea. Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Petre Banciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS