5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Mircea Rednic exclude venirea la Craiova!

Fotbal / Exclusiv: Mircea Rednic exclude venirea la Craiova!

Plecarea surprinzătoare a lui Mircea Rednic de la Dinamo şi dorinţa publicului craiovean de a vedea pe banca Universităţii un antrenor cu experienţă şi cu un CV mai bogat decât cel al lui Corneliu Papură a fost speculată de presa din Capitală. Conform zvonului, Mircea Rednic ar urma să preia gruparea din Bănie, fiind dorit cu insistenţă de finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru.

GdS l-a contactat astăzi pe Mircea Rednic, iar acesta a spus-o răspicat că nu a discutat cu nimeni de la Craiova şi că nu este interesat în momentul acesta de nimic.

„Sunt doar zvonuri, eu nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost contactat şi nu vreau să fac alte comentarii. Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la Dinamo şi nu vreau să vorbesc de transferuri, despre antrenat în ţară sau în străinătate. Sper să mă înţelegeţi“, a declarat Mircea Rednic, pentru GdS.

Un lucru de luat în seamă este că Mircea Rednic nu a plecat în condiţii tocmai bune din Bănie, între 2004 şi 2005, când a antrenat-o pe FC Universitatea Craiova. „Strâmbul“ a fost cel care l-a dat afară pe Corneliu Papură atunci şi nu numai, iar în prezent actualul antrenor al grupării alb-albastre este prieten la „cataramă“ cu Mihai Rotaru, fiind principalul sfătuitor al finanţatorului Ştiinţei până la numirea în funcţie.

În plus, mai este o incompatibilitate între Rednic şi Mihai Rotaru, în sensul că „Puriul“ transferă jucători cu ajutorul fiicei sale, Luana Rednic, în timp ce finanţatorul Craiovei nu agreează impresarii de „casă“ ai antrenorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS