9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Pascu, pregătită de play-off

Trupa lui Pascu, pregătită de play-off

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în partida susținută sâmbătă, în Sala Polivalentă din Bănie, în fața formației Explorări Baia Mare, contând pentru etapa a 22-a, ultima din campionatul regular al Diviziei A1.
În primul set, cele două echipe au trecut, rând pe rând, la conducere pe tabela de marcaj, însă Imhoff a reușit să-și treacă în cont punctul decisiv, Craiova adjudecându-l cu 25-23.
În setul doi, lucrurile s-au complicat spre final, asta după ce oltenii au condus autoritar până au ajuns la punctul 21, apoi s-au relaxat puțin și oaspeții trăgeau speranțe, dar Halilovic a închis setul cu o lovitură în forță, scor 25-22.
Setul trei a fost adjudecat de SCM „U“ Craiova fără probleme, cu scorul de 25-17.
Antrenorul Dănuț Pascu a utilizat aproape tot lotul avut la dispoziție: Lupu, Olteanu, Lică, Ene, Milivojevic, Halilovic, Sestan, Călin, Georgescu, Olteanu, Majstorovic (L), Diaconescu (L).
Alb-albaștrii au încheiat prima parte a sezonului regular pe poziția secundă, la egalitate de puncte cu Arcada Galați, 46, și la doar un singur punct de liderul VCM Zalău.

„Ne vom juca şansa“

La finalul întâlnirii, Bogdan Ene, unul dintre jucătorii importanţi ai SCM „U“ Craiova, s-a arătat mulţumit de poziţia secundă din campionatul regular şi are aşteptări mari pentru play-off-ul ce urmează.
„Am obţinut trei puncte importante, o victorie cu 3-0. Am avut nişte probleme în primul set, dar le-am reglat din mers. Mă bucur că am încheiat campionatul regular pe locul doi. La cum ne-am prezentat şi la cum ne-am pregătit ne aşteptam să avem rezultate pozitive. Este adevărat că am avut şi mici sincope la începutul returului, însă locul doi este rodul unei munci colective, a unei organizări foarte bune. Sâmbătă începe play-off-ul şi va fi o perioadă destul de încărcată pentru noi, cu meciuri intermediare şi foarte grele, adevărate finale, ca să spun aşa. Nu contează cu cine jucăm (cu Dinamo – n.r.), începem cu joc acasă şi trebuie să ne fructificăm acest avantaj al terenului propriu şi să începem bine, cu victorie. Campionatul s-a strâns, am venit la un punct de Zalău, meciurile sunt tari şi se poate întâmpla orice. Nu putem spune că suntem favoriţi la primul sau la al doilea loc, pentru că sunt echipe care au investit mult, dar ne vom juca şansa şi vom da totul ca să fim în faţă. Sperăm ca la final să fim pe o poziţie foarte bună“, a declarat Bogdan Ene, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS