14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Acka ar putea primi astăzi undă verde ca să semneze cu „U“ Craiova (FOTO, VIDEO)

Fotbal / Acka ar putea primi astăzi undă verde ca să semneze cu „U“ Craiova (FOTO, VIDEO)

Revenit în Bănie încă de săptămâna trecută, fundașul ivorian Stephane Acka s-a pregătit sub comanda prepartorilor fizici ai Universității Craiova de la Centrul de Copii și Juniori, rezultatele testelor spunând că este într-o formă foarte bună. Revenirea lui Acka în tricoul Științei este întârziată din pricina divergențelor financiare pe care le are cu gruparea turcă Buyuksehir Belediye Erzumspor. Mai exact, fundașul de 28 de ani și 1.82 metri nu dorește să renunțe la o parte considerabilă din banii pentru care a prestat în Turcia ca să devină liber de contract, el sperând ca forurile federației să-i dea câștig de cauză. Conform spuselor lui Acka, o înfățire are loc astăzi și dacă lucrurile decurg bine, el poate deveni liber să semneze cu Universitatea Craiova, club pe care l-a părăsit în iulie 2017, în urma unor discuții cu antrenorul de atunci, Gigi Mulțescu.

„De Acka nu vreau să vorbesc, pentru că nu l-am văzut trecut pe site-ul clubului (nu a fost transferat încă – n.r.), însă, cu siguranţă, este un fundaş interesant“, a afirmat antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, înaintea meciului cu Hermannstadt.

Stephane Acka a îmbrăcat tricoul Științei în 79 de meciuri și a marcat un gol, iar acum cota sa de piață este de 300.000 de euro.

Galerie foto:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS