9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele luptă acasă cu Timişoara, băieţii - la Zalău (VIDEO)

Voleibalistele luptă acasă cu Timişoara, băieţii – la Zalău (VIDEO)

Sfârşitul de săptămână se anunţă dificil pentru formaţiile de volei ale SCM „U“ Craiova.
Echipa feminină întâlneşte sâmbătă, de la ora 10.30, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, pe CSU Poli Timişoara, contând pentru etapa a 15-a din Divizia A2 Vest. Înaintea acestui duel, SCM „U“ Craiova ocupă locul 6, cu 21 de puncte, în timp ce gruparea din Banat se regăseşte pe 7, cu 16 puncte.

„În etapa trecută am avut un meci foarte greu cu Oradea, echipa de pe locul trei, am fost aproape să producem o surpriză, dar nu am reuşit să ne mobilizăm în momentul potrivit, dar acum fetele au văzut că se poate şi sper să se concentreze pentru meciul ce va urma. Va fi greu şi cu Timişoara. În tur noi am reuşit să câştigăm cu 3-1, dar a fost, probabil, cel mai greu meci dintre toate cele pe care
le-am câştigat. În mod normal ar trebui să învingem, să luăm toate cele trei puncte. După urmează trei meciuri foarte importante, unul cu Lugoj – în deplasare, cu Târgu Mureş – acasă şi cu Sibiu – ultima etapă în deplasare. Cu Lugoj şi Sibiu aş vrea să câştigăm, să răzbunăm meciurile din tur, pierdute acasă. Avem ceva probleme medicale în lot, dar nu atât de serioase încât să nu pot folosi jucătoarele respective“, a declarat antrenorul Lucian Zlotea (foto).

La rândul lor, voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova joacă tot sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul celor de la ACS Volei Municipal Zalău, meciul contând pentru etapa a 13-a din Divizia A1. Altfel spus, se întâlnesc primele două clasate, atât Craiova, cât şi Zalăul având 31 de puncte. În meciul tur, alb-albaştrii lui Dănuţ Pascu s-au impus după un meci „nebun“, în Sala Polivalentă, scor 3-2 (22-25, 27-25, 14-25, 25-18, 15-10).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS