10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) / Ana Maria Tănasie: Sperăm să facem o figură frumoasă (VIDEO)

Handbal (f) / Ana Maria Tănasie: Sperăm să facem o figură frumoasă (VIDEO)

Extrema stângă a echipei SCM Craiova, Ana Maria Tănasie, a afirmat după victoria cu Nykobing, scor 18-12, că diferența a fost făcută de unitatea de care au dat dovadă handbalistele antrenate de Bogdan Burcea. Aceasta a mai spus că își dorește ca SCM să facă o figură frumoasă atât în campionatul intern, cât și în Cupa EHF.

„Am muncit, dar cel mai important lucru a fost dorința noastră de victorie și unitatea noastră de care am dat dovadă în acest meci. Nu știu dacă o putem numi o victorie surprinzătoare, dar o victorie muncită cu siguranță. Noi nu ne gândim la ce s-a întâmplat anul trecut, ne gândim la faptul că fiecare meci este greu și sperăm ca anul acesta să facem o figură la fel de frumoasă ca în sezonul trecut. Este greu să luptăm și în Cupa EHF și în campionatul intern, dar cât timp avem grijă de noi, iar antrenorul știe ce să facă astfel încât noi să rezistăm în aceste meciuri, trebuie să gândim pozitiv“, a spus Tănasie.
„Kristiansen a fost tatuată, dar cred că la o jucătoare cel mai important lucru este jocul pe care-l face nu ce are pe ea. Eu nu mă gândesc să-mi fac vreun tatuaj, ci să câștigăm din nou Cupa EHF. Avem un traseu destul de greu, sunt echipe valoroase la acest nivel, dar sperăm să facem o figură frumoasă“, a completat handbalista de 23 de ani, originară din Hunedoara.

Citește și: Craiova a pornit ca din tun în Cupa EHF. Dzhukeva și Curmenţ au făcut minuni în poartă (galerie foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS