9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mateiu a crescut în ochii membrilor LPF. Vezi echipa ideală a etapei a 17-a!

Fotbal / Mateiu a crescut în ochii membrilor LPF. Vezi echipa ideală a etapei a 17-a!

Membrii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunţat astăzi care sunt jucătorii remarcaţi în runda a 17-a. Dacă în echipa ideală din etapa trecută Universitatea Craiova nu a avut niciun reprezentant, de data aceasta gruparea din Bănie îl are inclus pe Alexandru Mateiu, autorul singurului gol al meciului cu Dunărea Călăraşi.

Iată cum arată echipa ideală din etapa a 17-a în viziunea membrilor LPF:

PORTAR:
Cristian Bălgrădean (FCSB / 30 de ani / 16 jocuri) – Prin intervenţiile sale, Cristi Bălgrădean a avut o contribuţie importantă la victoria bucureştenilor. A ajuns la 238 de meciuri pe prima scenă din România, cele mai multe dintre portarii activi în Liga 1.
FUNDAŞI:
Cristian Manea (CFR Cluj / 21 de ani / 15 jocuri) – A înscris primul gol pentru clujeni, precedenta reuşită în Liga 1 datând din mai 2015, într-un FC Botoşani – Viitorul 4-4. A fost activ pe toată durata partidei, urcând des în atac şi participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ceferişti.
Andrei Burcă (FC Botoşani / 25 de ani / 16 jocuri) – Continuă prestațiile bune, care îl fac un element-cheie în jocul defensiv al moldovenilor. Aparițiile sale în careul advers nu trec neobservate.
Alexandru Dandea (FC Hermannstadt / 30 de ani / 14 jocuri) – Experienţa cumulată pe prima scenă reprezintă un mare avantaj pentru sibieni. A izbutit şi un gol, reuşita sa dovedindu-se a fi decisivă.
MIJLOCAŞI:
Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 25 de ani / 13 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A contribuit la succesul sibienilor cu un gol şi o pasă decisivă.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 32 de ani / 17 jocuri) – A înscris pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor şi a ajuns la 31 de goluri marcate în 185 de partide disputate pe prima scenă din România.
Alexandru Mateiu (U Craiova / 28 de ani / 16 jocuri) – Mijlocaşul oltenilor consumă multă energie pe durata unei partide. În plus, apare tot mai des la finalizare, dovadă că a marcat în trei din ultimele patru runde.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 32 de ani / 9 jocuri) – Decarul ardelenilor este un exemplu prin seriozitatea cu care tratează fiecare fază de joc. Prin cele două pase decisive reuşite contra ilfovenilor, Ciprian Deac a ajuns la 44 de assisturi în Liga 1.
ATACANŢI:
Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 15 jocuri) – A făcut un meci fantastic! A marcat de două ori, a scos un penalty şi a contribuit la reuşita lui Drăguş. Anul 2018 este anul confirmării pentru tânărul decar al dobrogenilor: 13 goluri şi 7 pase decisive.
George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 15 jocuri) – Continuă forma fantastică din acest an. Şi-a trecut în cont prima triplă din carieră în campionat, ajungând astfel la 57 de reuşite în Liga 1, dintre care 15 în 2018.
Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 16 jocuri) – De la meci la meci devine tot mai important în jocul roş-albaştrilor. A înscris pentru a șasea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont două assisturi şi un penalti obţinut.
ANTRENORUL ETAPEI:
Gheorghe Hagi (Viitorul / 53 de ani) – Continuă seria formidabilă de rezultate pozitive, ajungând la 13 puncte în ultimele cinci jocuri! Contra roş-albilor, tehnicianului dobrogenilor i-a ieşit totul: primul unsprezece, schimbările, precum şi mutările tactice de pe durata meciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS