17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) | SCM Craiova a plătit un preț prea mare pentru victoria cu Minaur

Handbal (f) | SCM Craiova a plătit un preț prea mare pentru victoria cu Minaur

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a impus, scor 21-19 (12-6), în partida disputată ieri seară, în Sala Polivalentă, în fața formației Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a zecea din Liga Florilor.

A fost o victorie foarte muncită a oltencelor, care au dominat de la un capăt la celălalt meciul, cu toate că au avut parte de un arbitraj ostil, au încasat multe cartonașe galbene și unul roșu, văzut de Cristina Zamfir. De remarcat și agresivitatea oaspetelor pe faza defensivă.

Din păcate, în această confruntare s-a consemnat și o accidentare gravă în tabăra alb-albastră, Ana Maria Țicu, una dintre cele mai active handbaliste, a pătruns pe partea dreaptă și în aruncare s-a lovit cu brațul de portarul Cristina Enache, ieșită în întâmpinare. Astfel, cotul drept al lui Țicu a cedat, iar aceasta a părăsit parchetul pe targă și a fost dusă la spital pentru investigații. Din fericire, deși părea o fractură în toată regula, este posibil ca lucrurile să nu fie atât de grave, conform spuselor oficialilor clubului. Un diagnostic concret urmează să fie dat în această dimineață, cel preliminar fiind „luxație internă“.

În urma acestui succes, SCM Craiova a urcat două locuri în clasament, fiind pe trei, cu 18 puncte.

Pentru trupa lui Bogdan Burcea urmează un joc decisiv în Cupa EHF, mai exact returul confruntării cu Borussia Dortmund, din turul trei preliminar, acesta fiind programat duminică, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă. În primul joc, disputat în Germania, SCM Craiova s-a impus cu 19-17 și are prima șansă la accederea în grupele Cupei EHF, competiție pe care a câștigat-o anul sezonul trecut.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS