9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele de la SCM, învinse în Rusia

Handbalistele de la SCM, învinse în Rusia

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a înregistrat ieri a doua înfrângere în grupa A din Cupa EHF. Elevele lui Bogdan Burcea au fost învinse în deplasare, de Kuban Krasnodar (Rusia), cu scorul de 28-26 (12-12), într-un joc contând pentru etapa a treia.
A fost o partidă în care formația craioveană a condus de câteva ori, dar a și ratat foarte mult. „Felicităm Kuban pentru victorie. Am ținut aproape, am și condus în prima repriză, dar pe final ele s-au impus. Pregătim meciul de acasă, unde sperăm să ne luăm revanșa“, a spus după meci unul dintre antrenorii secunzi ai Craiovei, Dumitru Berbece.
Pentru SCM au marcat: Trifunovic (4 goluri), Șelaru (4), Nikolic (4), Vizitiu (4), Florianu (4), Elisei (3), Pricopi (2), Klikovac (1). Echipa olteană, care are o victorie și două înfrângeri în grupa A, va juca etapa viitoare tot cu Kuban Krasnodar, formație antrenată de Evgeni Trefilov. Meciul va fi sâmbătă, în Polivalenta din Bănie, de la ora 16.30. Până atunci, Cristina Florianu și colegele sale vor juca miercuri (ora 17.30), tot acasă, cu Dunărea Brăila, în etapa a 13-a din Liga Florilor.
Clasamentul grupei A după trei etape: 1. Brest Bretagne (Franța) 4p (golaveraj 71-70), 2. Kuban Krasnodar (Rusia) 4 (73-74), 3. SCM Craiova 2 (71-70), 4. Randers (Danemarca) 2 (63-64). În celălalt meci din etapa a treia, Randers a învins Brest cu scorul de 26-18. Primele două clasate în grupă se vor califica mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS